Lækker gourmet i Danmark


Der er mange steder i Danmark, hvor du kan få lækker gourmet, det er bare med at finde dem. Dette kan denne side hjælpe dig med, for vi har nemlig inddelt gourmetspisestederne geografisk, så du hurtigt kan finde de restauranter, som ligger tæt på dig.

Men vi har gjort mere end det – vi har nemlig gjort de muligt at læse andres anmeldelser af de forskellige gourmetsteder, og også gjort de muligt for dig at videregive dine erfaringer i en anmeldelse.

Derudover har vi oprettet et nyhedsbrev, hvor vi udsender gode tilbud på gourmet, almindelige restaurantbesøg, kroophold, gourmetophold mv. Nyhedsbrevet er selvfølgelig gratis.

Hvis du vil give os en hånd med at gøre siden endnu større og bedre, så kan du hjælpe os ved at give et link til siden. På forhånd tak.


  Tambohus Kro ved Limfjorden

  Tambohus kro kombinerer ægte krohygge med lækker mad – de serverer en 3-retters gourmetmenu, som ændres hver måned. Nyd den lækre mad med udsigten over Limfjorden.

  Struer Grand Hotel

  Oplev centrum af Struer fra dette hotel, som er mere end 150 år gammelt, og som tilbyder en indbydende 3-retters gourmetmenu.

  Molskroen i Ebeltoft

  Molskroen lægger stor vægt på den gode gourmet mad. Flere berømte kokke har igennem tiden arbejdet i køkkenet og Molskroen har altid været kendetegnet ved den gode gourmet mad.

  Tyrstrup Kro i Christiansfeld

  På Tyrstrup Kro serveres lækre gourmet retter i de flotte restauranter. Der serveres gourmet mad i “Jægerstuen”, og mere traditionel mad i “Den Spanske Stue” og “Pejsestuen”.

  Ruths Hotel i Gammel Skagen

  Ruths Hotel i Gammel Skagen tilbyder en gourmetoplevelse tilberedt af kokken Michel Michaud som er internationalt anerkendt for sit håndværk.

  Munkebo Kro på Fyn

  Munkebo Kro tilbyder flere lækre gourmetanretninger tilberedt af den anerkendte kok Thomas Pasfall. Er du til det ypperste indenfor gourmet mad er Munkebo Kro et besøg værd.

  Schackenborg Slotskro

  Schackenborg Slotskro tilbyder en lækker gourmet oplevelse i royale omgivelser. Slotskroen har også et stort udvalg af vilde anretninger.
Copyright Restauranter og Weekendophold .dk © 2011-2023 - mail@restauranterogweekendophold.dk - Annonceringspolitik