Danmarks lækreste gourmetophold


I Danmark findes der mange muligheder for lækre gourmetophold – faktisk flere end de fleste er klar over. Vi har inddelt stederne i forhold til geografi, så du hurtigt kan finde det bedste gourmetophold i dit valgte område.

Vi har bygget siden op, så det er muligt for brugerne at anmelde de forskellige spisesteder og knytte en kommentar til, så andre brugere kan nyde godt af de erfaringer, som vi hver især gør os under besøgene. Dvs. du kan bruge vores side til at se, hvordan andre har bedømt de forskellige gourmetophold, eller du kan selv anmelde de steder, som du selv har besøgt.

Der er også mulighed for at melde dig til vores gratis nyhedsbrev, som vi bruger til at udsende gode tilbud på slotsophold, gourmetophold, kroophold og restaurantbesøg mv.

Vores håb og mål er at blive Danmarks bedste side til at finde gourmetophold mm., og hvis du vil hjælpe os med dette, så vil et link til vores side være meget påskønnet.


  Hotel Oasia midt i århus

  Oplev et gourmetophold med enten 7 eller 9 retter samt overnatning i et af Danmarks mest trendy hoteller ifølge Tripadvisor.

  Tambohus Kro ved Limfjorden

  Kombinér lækker gourmet med udsigt over Limfjorden på denne hyggelige gamle kro, der også tilbyder gourmetophold mm.

  Struer Grand Hotel

  På Struer Grand Hotel kan man både få en klassisk 3-retters gourmetmenu, eller man kan kombinere dette med et gourmetophold.

  Fakkelgaarden i Krusaa

  Fakkelgaarden er kendt for sin gode restaurant og gourmet mad. Fra Fakkelgaarden er der smuk udsigt over Flensborg Fjord. Fakkelgaarden er også ideelt som golfophold.

  Molskroen i Ebeltoft

  På Molskroen kan du overnatte og samtidig prøve kulminationen på næsten 100 års madlavning i Molskroens køkken. Gourmetophold på Molskroen er for dig der sætter pris på god mad.

  Tyrstrup Kro i Christiansfeld

  Madudvalget er enormt stort på Tyrstrup Kro, så leder du efter et gourmetophold går du ikke forgæves her. Tyrstrup Kro leverer et solidt gourmetophold uanset om du er til gourmet i den billige eller dyre ende.

  Ruths Hotel i Gammel Skagen

  Ruths Hotel i Gammel Skagen tilbyder gourmetophold med en lækker 3-retters gourmet menu. Med til opholdet hører også en stor morgenbuffet.

  Munkebo Kro på Fyn

  Munkebo Kro tilbyder forskellige former for gourmetophold, og kortere ophold hvor maden er i fokus. Maden på gourmetopholdene er tilberedt af kokken Thomas Pasfall.

  Schackenborg Slotskro

  Schackenborg Slotskro tilbyder et gourmetophold med både 3- og 6-retters gourmetmenuer.

  Dronninglund Slot i nordjylland

  Få et gourmetophold udover det sædvanlige på Dronninglund Slot, med et stort gourmet mad udvalg og charmerende omgivelser og værelser.
Copyright Restauranter og Weekendophold .dk © 2011-2023 - mail@restauranterogweekendophold.dk - Annonceringspolitik