Skønne kroer i Danmark


Der findes mange dejlige gamle kroer i Danmark, hvor du både kan få et kroophold eller besøge som en restaurant. Her på siden finder du kroer inddelt geografisk for nemheds – og overskuelighedens skyld.

De forskellige kroer er alle beskrevet individuelt, og du har som bruger mulighed for at anmelde de kroer, som du har besøgt. Du kan også læse andres anmeldelser af de forskellige kroer, så du kan danne dig et indtryk af, hvilke kroer du har lyst til at besøge.

Der er desuden mulighed for at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev, som vi bruger til at udsende gode tilbud på kroophold, slotsophold, restaurantbesøg mv.

Det er vores ønske, at vores side bliver en omfattende guide til kroer, gourmetophold, slotsophold mv., og hvis du hjælpe os med dette, vil et link til siden blive værdsat.


  Tambohus Kro ved Limfjorden

  Tambohus kro kombinerer ægte krohygge med lækker mad – de serverer en 3-retters gourmetmenu, som ændres hver måned. Nyd den lækre mad med udsigten over Limfjorden.

  Niels Bugges Kro i Viborg

  Niels Bugges Kro tilbyder en hyggelig kro oplevelse midt i den storslåede natur ved Dollerup Bakker og Hald Sø. Oplev kroen midt i naturens idyl.

  Molskroen i Ebeltoft

  Molskroen er opført i bindingsværk og er en charmerende gammel kro med næsten 100 år på bagen. Tag en tur på Molskroen og prøv også det gode køkken.

  Schackenborg Slotskro

  På Schackenborg Slotskro får du en kro i royale omgivelser og tæt på den dejlige natur.
Copyright Restauranter og Weekendophold .dk © 2011-2023 - mail@restauranterogweekendophold.dk - Annonceringspolitik