Find de bedste kroophold her på siden


Siden er opdelt på den måde, at de forskellige kroophold er inddelt efter geografi, så du kan søge i den landsdel, som du gerne vil besøge. Du kan læse andres anmeldelser af kroerne, og du har også mulighed for at videregive dine egne erfaringer med de kroer, som du selv har besøgt.

Du har også mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som er helt gratis. Når du er tilmeldt, så vil du jævnligt modtage en mail med gode tilbud på kroophold, slotsophold, restaurantbesøg mv.

Det er vores mål at gøre denne side så god som muligt for dig som bruger, og hvis du hjælpe os med dette, så vil vi være meget glade for et link til siden. Vi håber, at du finder vores side god og brugbar, og at du kan bruge den til at finde netop det kroophold, som passer perfekt til dig.


  Tambohus Kro ved Limfjorden

  Tambohus kro kombinerer ægte krohygge med lækker mad – de serverer en 3-retters gourmetmenu, som ændres hver måned. Nyd den lækre mad med udsigten over Limfjorden.

  Niels Bugges Kro i Viborg

  Niels Bugges Kro tilbyder kroophold med overnatning på annekset eller hotellet beliggende i Hald Ege.

  Molskroen i Ebeltoft

  På Molskroen er der charme for alle pengene i hvidtede værelser, så leder du efter et godt kroophold, er Molskroen et fornuftigt sted at starte.

  Tyrstrup Kro i Christiansfeld

  På Tyrstrup Kro kan du få et dejligt kroophold, Tyrstrup Kro er særdeles velegnet til større begivenheder som konfirmationer, bryllupper og lignende.

  Rold Gammel Kro – Røverkroen ved Rold Skov

  Med et kroophold på Rold Gammel Kro får du et indblik i kroen, som er en gammel landevejskro der ofte blev gjort til genstand for røveriske overfald tilbage da klør konge var knægt. Tag et kroophold på Rold Gammel Kro og få et sus af historien.

  Skipperkroen i Mullerup, Slagelse

  Skipperkroen tilbyder hyggelige kroophold. Der er mulighed for at leje sig ind i feriehuse med familien lige ned til vand og badestrand.

  Munkebo Kro på Fyn

  Få et kroophold i høj kvalitet på Munkebo Kro. Kroen tilbyder indkvartering og mulighed for arrangementer samt meget anerkendt spise.

  Schackenborg Slotskro

  Schackenborg Slotskro emmer af hygge med brosten og et royalt strejf. Der er mulighed for overnatning i flere forskellige værelsestyper.
Copyright Restauranter og Weekendophold .dk © 2011-2023 - mail@restauranterogweekendophold.dk - Annonceringspolitik