Find de dejligste slotsophold i Danmark via denne side


Danmark har mange fantastiske slotte, som tilbyder dejlige slotsophold – et ophold, som ofte er noget ud over det sædvanlige. De forskellige slotsophold er inddelt geografisk for overskuelighedens skyld. På denne måde kan du hurtigt få overblikket over de slotsophold, som findes i dit foretrukne område.

Du kan benytte vores side til at læse andres anmeldelser af de forskellige slotte, ligesom du selv kan anmelde de slotte, som du selv har været på.

Vi har også et gratis nyhedsbrev, som du har mulighed for at tilmelde dig. Via nyhedsbrevet vil du så modtage gode tilbud på slotsophold, kroophold, gourmetophold samt restaurantbesøg mv.

Vi ønsker, at denne side skal blive danskernes foretrukne side, når der skal søges slotsophold mv. Hvis du vil hjælpe os med dette, vil et link til siden være påskønnet. På forhånd tak.


  Schackenborg Slotskro

  Schackenborg Slotskro tilbyder ophold i royale rammer omgivet af en dejlig natur. Restauranten gør slotsopholdet fuldendt med et stort udvalg af menuer.

  Sauntehus Slotshotel ved Hornbæk

  Sauntehus Slotshotel i Hornbæk tilbyder et slotsophold med nordsjællandsk glamour. Stedet emmer af hygge i de hyggeligt indrettede værelser med skråvægge.

  Sophienberg Slot i Rungsted

  Oplev et charmerende slotsophold på Sophienberg Slot som er særdeles velegnet til erhvervsmæssige forretninger.

  Dronninglund Slot i nordjylland

  Få et dejligt slotsophold på Dronninglund Slot med charmerende omgivelser, dejlige værelser og lækker mad. Dronninglund Slot har også plads til større selskaber der leder efter slotsophold.
Copyright Restauranter og Weekendophold .dk © 2011-2023 - mail@restauranterogweekendophold.dk - Annonceringspolitik